TIETOA MEISTÄ

Olemme Mäntsälässä asuva aviopari ja esiintyneet yhdessä jo yli 20 v. 
Musiikki on meidän tapamme  rikastaa maailmaa ja  ilmaista rakkautta elämään. Haluamme käyttää lahjojamme kohottamaan irti arjesta, juhlistamaan hienolla musiikilla ja tuomaan merkityksellisyyttä yksityistilaisuuksiin niiden luonteen mukaisesti. Meistä sanottua konsertin jälkeen: "Sielukasta musisointia, säröjä ja charmia" ja "Virkistävä poikkeus valtavirrasta"

Ulla Maria  Linjama-Lehtinen

Nimeni on oikeasti Ulla Marja Irene. Halusin taiteilijanimekseni Ulla Maria. Elämässäni olen kokenut olevani naisena sekä "langennut" että pyhä saatuani lapseni 14 v . Koin olevani  yhtä viaton kuin Neitsyt Maria synnytettyänikin . Maria on perusnaisen nimi ja suurin osa meistä on kokenut naisena ja varmaan miehenäkin  olossaan kaikenlaista. Laulan ihmisyyteen kuuluvia lauluja, mutta naisen näkökulmasta toki itseni läpi. Muutamassa säkeistössä sanoja  on kuvattu usein suuria asioita, kaikkea syntymän ja kuoleman välissä. 

En ole ymmärtänyt vielä vanheta. Olen päättänyt tehdä asioita sen mukaan, että tulevaisuus on elämäni loppuhuipennus. Nauttia vanhenemisen kypsyttämistä hedelmistä ja kokemuksista.  Erilaiset kohtaamiset ja laulaminen yhdessä Eeron kanssa ovat osa siitä. 

 "Rakastan juustokakkujen tekemistä ja koristelemista kukilla, haavoittuvuutta, herkkyyttä,  aitoutta, dialogisia keskusteluja, tanssimista, islanninhevosten kanssa puuhaamista. Olen opiskellut eri musiikkityylejä klassisesta jazziin, mutta parhaiten viihdyn tulkitsijana. Olen saanut laulaa myös Finlandia-talon lavalla ja Savoy-teatterissa, mutta viihdyn paremmin metsissä, pienillä poluilla, tunnelmallisissa ja nostalgisissa miljöissä, jotka tarjoavat kauneutta ja kertovat omaa tarinaansa." 

"Ulla Marian lämmin ja tumma ääni on samanaikaisesti sekä herkkä ja tunteikas että vahva ja maanläheinen." Musiikillisina esikuvina ovat mm. Anneli Saaristo, Liisa Tavi, Amalia Rodrigues, Dulce Pontes´in fadotulkinnat ja Haydée Alban argentiinalaiset tangot. 

"Haluan, että äänessäni on viatonta ja puhdasta alkuvoimaa. Haluaisin, että jokaisesta laulustani kuuluu kuten flamencossa "ihmiskunnan ensimmäinen huuto ja suudelma. Toivon myös kuulijoiden kokevan mitä on "duende", yhteinen kokemus samassa tilassa, missä voi haltioitua ja kokea yhteyttä jopa maailmankaikkeuteen

"Minua ei kiinnosta niinkään se, miltä näytän tai miten ylärekisterini soi, kunhan saan luotua laulullani yhteyden ihmisiin. Lauluvalinnoillani nostan esiin asioita, jotka ovat mielestäni tärkeitä. Tulkintani kumpuavat elämänkokemuksesta, ei aina itse koetusta, mutta tavalla tai toisella sydäntäni koskettaneesta.


Eero Lehtinen : 

laulaja-lauluntekijä, laulaja, taiteilija. Eero on itseoppinut kitaristi, opiskellut musiikkitiedettä Helsingin ylipistossa, kuvanveistoa Turun piirustuskoulussa ja huonekalukonservointia.

Kansanmusiikin parissa Eero Lehtinen on esiintynyt ja tehnyt levyjä taiteilijanimellä  Nikolai Blad. Viimeisin niistä "Kotiinpaluu" sai Etno Emma -ehdokkuuden 2017. Kotiinpaluu -levyllä hän esitti omia laulujaan ja on valmistanut osan soittimista itse kierrätysmateriaaleista.

Ihastusta ovat herättäneet omien laulujen lisäksi tulkinnat argentiinalaisista tangoista sekä Vysotskin ja Jacques Brelin lauluista, joissa on huumoria ja monitasoisia tekstejä. Jokainen kuuntelukerta avaa uusia sävyjä. 

.